Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Elan sports, veikals

Baložu iela 17c, Rīga, Latvija, LV-1048
(+371) 29222762
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta un tūrisma preces

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
LEAnD, SIA, grāmatvedības pakalpojumiMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Rakstā, veikals
Rakstā, veikalsEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Vīcežu muiža, atpūtas komplekss
Vīcežu muiža, atpūtas komplekssVīcežu muiža, atpūtas komplekss. Dažādu pasākumu un svētku organizēšana, atrakcijas , atpūta pie dabas.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Visi banneri