Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Žagarkalns, slaloma trase

Žagarkalns, slaloma trase

Cīrulīšu iela 70, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 26266266
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena15:00 - 21:00
Ceturdiena15:00 - 21:00
Piektdiena13:00 - 21:00
Sestdiena10:00 - 21:00
Svētdiena10:00 - 20:00
Juridiskais nosaukums : CĪRUĻKALNS-ATPŪTAS BĀZE, SIA
Reģistrācijas numurs : 44103024323
Juridiskā adrese : "Žagarkalns", Meijermuiža, Drabešu pagasts, Cēsu novads, LV-4101
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

IESPĒJAMS LABĀKĀ VIETA, KUR MĀCĪTIES SLĒPOT!

Bērnu un iesācēju parks

Īpaša mācību zona, kura sastāv no četrām trasēm. Šeit viss ir pielāgots drošai bērnu un iesācēju apmācībai. Šajā zonā notiek lielākā daļa no individuālajām apmācībām ar Instruktoru, kā arī slēpošanas un snovošanas skoliņas nodarbības. Vairāk

Žagarkalns

Slēpotāju visvairāk iecienītais kalns no 5 bāzes kalniem. Droši vien tādēļ, ka tas ir visplatākais un ar interesantu viļņveida reljefu. Tā virsotnē ir kafejnīca, kura darbojās nedēļas nogalēs. Uz Žagarkalna nogāzes uzstādīti 2 pacēlāji, abi "tablešu" tipa. 

Cīruļkalns

Trase ir 180 m gara. Salīdzinoši stāvākā no atpūtas kompleksa nogāzēm. Tā virsotne ir savienota ar garo kalnu un Skolnieku kalnu. Šīs nogāzes augstuma starpība ir 50 m. Reljefs vienmērīgs un līdzens. Tā virsotnē atrodas Inventāra noma un kafejnīca. Tiešs savienojums ar Skolnieku kalnu. Uz Cīruļkalna ir uzstādīti 2 "tablešu" tipa pacēlāji. Cīruļkalna-1 trases "kabatā" atrodas Snovborda parka mācību zona, vai tā sauktais "mazais snovparks".

Garais kalns

Trase ir 400 metru gara ar lēzenu un vienmērīgu reljefu. Tā ir piemērota slēpotājiem un snoveriem, kam patīk gari, slaidi nobraucieni bez ekstrēmiem piedzīvojumiem. Trase ir aprīkota ar "tablešu" tipa pacēlāju un savienota ar Skolnieku kalna lejas daļām.

Meža trase

Trase ir 420 m gara, ar vislielāko augstuma starpību Žagarkalnā. Šī trase ir viena no interesantākajām Žagarkalnā, jo tās reljefs dažādos posmos atšķiras, turklāt daļa no trases ved cauri mežam. Meža trase sākas Žagarkalna virsotnē un noslēdzas Garā kalna pakājē.

Subaru freestyle parks

"Freestyle parks" ir piemērots snoveriem un frīstailistiem ar labām prasmēm. Šī parka izveidi sponsorē AD-REM AUTO, jeb oficiālais un lielākais SUBARU dīleris Latvijā. Vairāk

Kameršļūkšana

Kameršļūkšana ir atrakcija pieaugušajiem un bērniem, kurā pa kalna nogāzē izveidotu reni šļūc lejā. Šim nolūkam tiek izmantotas īpašas, ar apvalku apvilktas kameras, ar kurām nodrošina “Žagarkalns”. Pēc nobrauciena, kamera un braucējs tiek nogādāti starta vietā ar pacēlāja palīdzību. Apmeklētājus nodrošināsim ar vairāk kā 50 kamerām, kas ir speciāli piemērotas šāda veida aktivitātēm. Vairāk

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Aktīvā atpūta    Slēpošana un snovbords    Kalnu slēpošanas trases Skatīt vairāk      Kalnu slēpošanas tūres    Distanču slēpošana    Ziemas inventāra noma       Ziemas sporta inventārs       Kalnu slēpošanas inventārs       Distanču slēpošanas inventārs    Slēpošanas instruktori    Ziemas atrakcijas Naktsmītnes    Pirtis    Brīvdienu mājas Kafejnīcas    Bērnu rotaļu istaba
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 47083
Meklēšanas rezultātos parādīts : 738667

UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Visi banneri