Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jolanta, viesnīca

Jolanta, viesnīca

Merķeļa iela 16, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 29424253
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesnīca Jolanta piedāvā 7 komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus. Peldbaseins, sauna un atpūtas telpas, solārijs, relaksējoša masāža - iespēja baudīt pilnvērtīgu atpūtu mūsu viesnīcā. Piedāvājam arī lielisku iespēju baudīt maltīti mūsu restorānā. Lai gan mūsu viesnīca ir maza, tomēr tā ir ļoti mājīga un komfortabla. Viesnīcā ir 3 standarta numuriņi, viens pusluksa numuriņš, LUX numuriņš un 2 ekonomiskās klases numuriņi. Katrā numuriņa ir duša un WC (ekonomiskajiem numuriņiem duša un WC ir kopēja), Visos numuriņos ir TV. Viesnīcā ir pieejams bezvadu internets. Viesnīcas teritorijā ir ūdenskrātuve, ir vieta piknikiem. Apsargājama autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   Standarta (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Puslukss (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Luksa numuri Skatīt vairāk   Budžeta klases numuri Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi    Piknika vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Relaksācijas zonas Aktīvā atpūta    Ūdens aerobika Skatīt vairākSolāriji Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk   Ajūrvēdas masāžas    Klasiskā masāža Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90658
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1716925


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Visi banneri