Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jolanta, viesnīca

Jolanta, viesnīca

Merķeļa iela 16, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 29424253
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesnīca Jolanta piedāvā 7 komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus. Peldbaseins, sauna un atpūtas telpas, solārijs, relaksējoša masāža - iespēja baudīt pilnvērtīgu atpūtu mūsu viesnīcā. Piedāvājam arī lielisku iespēju baudīt maltīti mūsu restorānā. Lai gan mūsu viesnīca ir maza, tomēr tā ir ļoti mājīga un komfortabla. Viesnīcā ir 3 standarta numuriņi, viens pusluksa numuriņš, LUX numuriņš un 2 ekonomiskās klases numuriņi. Katrā numuriņa ir duša un WC (ekonomiskajiem numuriņiem duša un WC ir kopēja), Visos numuriņos ir TV. Viesnīcā ir pieejams bezvadu internets. Viesnīcas teritorijā ir ūdenskrātuve, ir vieta piknikiem. Apsargājama autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   Standarta (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Puslukss (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Luksa numuri Skatīt vairāk   Budžeta klases numuri Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Bērnu rotaļu laukumi    Piknika vietas Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Relaksācijas zonas Aktīvā atpūta    Ūdens aerobika Skatīt vairākSolāriji Skatīt vairākMasāža, masāžas pakalpojumi Skatīt vairāk   Ajūrvēdas masāžas    Klasiskā masāža Autostāvvietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 90305
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1707230

Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Visi banneri