Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rozentovas pamatskola

Rozentovas pamatskola

Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4630
(+371) 64631050
(+371) 29465657 - Direktors
(+371) 64631730 - Struktūrvienība "Garkalni"
(+371) 26412885 - Struktūrvienība "Vecružina"
Pirmdiena09:00 - 16:00
Otrdiena09:00 - 16:00
Trešdiena09:00 - 16:00
Ceturdiena09:00 - 16:00
Piektdiena09:00 - 16:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Rēzeknes novada speciālā pamatskola
Reģistrācijas numurs : 90000048167
Juridiskā adrese : Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pag., Rēzeknes nov., LV-4630
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Bērni šeit apgūst šādas izglītības programmas:

  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015711, 21015721)
  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015811, 21015821)
  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015911, 21015921)
  • Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (Izglītības programmas kods – 01015811, 01015911)
  • Arodklases.

Arodklasēs skolēni tiek uzņemti, pēc speciālās pamatizglītības apguves, un viņiem tiek piedāvātas 3 arodprogrammas:

  • “Ēdināšanas serviss” ar kvalifikācijas “Pavāra palīgs” iegūšanu.
  • “Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija” ar kvalifikācijas “Palīgšuvējs” iegūšanu.
  • “Kokizstrādājumu izgatavošana” ar kvalifikācijas “Galdnieka palīgs” iegūšanu.

Skolā darbojas skolēnu veselības nostiprināšanas programma, kas ietver vairākas procedūras: masāžas, inhalācijas, infrasarkano staru saunu, burbuļvannas, audio-video relaksāciju, apsauļošanos u.c. Bērni var piedalīties ārstnieciskajā vingrošanā vai nodarboties trenažieru zālē.

Audzināšanas programmas tiek realizētas atbilstoši vecumam, psiholoģiskajām un psihiskajām īpatnībām, kas ir orientētas uz tuvāko attīstības zonu un katra skolēna potenciālo iespēju realizāciju. Audzināšanas programmas ietver: tikumisko, estētisko un fizisko audzināšanu, valstiskās pašapziņas veidošanu un darbaudzināšanu. Fakultatīvās nodarbības (datorzinībās, latviešu valodā, matemātikā), interešu izglītības nodarbības (rotkaļi, dejas, mūzika) piedāvā dažādu iespēju klāstu skolēnu zināšanu paplašināšanā un padziļināšanā.

Skolas izglītības programmu vietu realizēšanas adreses: Rēzeknes novada Maltā Rozentovas ielā 9 un Kalnu ielā 4; Silmalas pagasta Vecružinā Ezera ielā 23.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVispārējā izglītība Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (21015911)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem Speciālā pirmsskolas izglītība    Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (01015811) Arodizglītība    Ēdināšanas pakalpojumi, serviss Skatīt vairāk   Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija Skatīt vairāk   Koka izstrādājumu izgatavošana Skatīt vairākRehabilitācijas procedūras Bērnu psihiatrs Profesionālā pamatizglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20553
Meklēšanas rezultātos parādīts : 271219


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Visi banneri