Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rozentovas pamatskola

Rozentovas pamatskola

Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4630
(+371) 64631050
(+371) 29465657 - Direktors
(+371) 64631730 - Struktūrvienība "Garkalni"
(+371) 26412885 - Struktūrvienība "Vecružina"
Pirmdiena09:00 - 16:00
Otrdiena09:00 - 16:00
Trešdiena09:00 - 16:00
Ceturdiena09:00 - 16:00
Piektdiena09:00 - 16:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : Rēzeknes novada speciālā pamatskola
Reģistrācijas numurs : 90000048167
Juridiskā adrese : Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pag., Rēzeknes nov., LV-4630
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Bērni šeit apgūst šādas izglītības programmas:

  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015711, 21015721)
  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015811, 21015821)
  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015911, 21015921)
  • Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (Izglītības programmas kods – 01015811, 01015911)
  • Arodklases.

Arodklasēs skolēni tiek uzņemti, pēc speciālās pamatizglītības apguves, un viņiem tiek piedāvātas 3 arodprogrammas:

  • “Ēdināšanas serviss” ar kvalifikācijas “Pavāra palīgs” iegūšanu.
  • “Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija” ar kvalifikācijas “Palīgšuvējs” iegūšanu.
  • “Kokizstrādājumu izgatavošana” ar kvalifikācijas “Galdnieka palīgs” iegūšanu.

Skolā darbojas skolēnu veselības nostiprināšanas programma, kas ietver vairākas procedūras: masāžas, inhalācijas, infrasarkano staru saunu, burbuļvannas, audio-video relaksāciju, apsauļošanos u.c. Bērni var piedalīties ārstnieciskajā vingrošanā vai nodarboties trenažieru zālē.

Audzināšanas programmas tiek realizētas atbilstoši vecumam, psiholoģiskajām un psihiskajām īpatnībām, kas ir orientētas uz tuvāko attīstības zonu un katra skolēna potenciālo iespēju realizāciju. Audzināšanas programmas ietver: tikumisko, estētisko un fizisko audzināšanu, valstiskās pašapziņas veidošanu un darbaudzināšanu. Fakultatīvās nodarbības (datorzinībās, latviešu valodā, matemātikā), interešu izglītības nodarbības (rotkaļi, dejas, mūzika) piedāvā dažādu iespēju klāstu skolēnu zināšanu paplašināšanā un padziļināšanā.

Skolas izglītības programmu vietu realizēšanas adreses: Rēzeknes novada Maltā Rozentovas ielā 9 un Kalnu ielā 4; Silmalas pagasta Vecružinā Ezera ielā 23.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVispārējā izglītība Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (21015911)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem Speciālā pirmsskolas izglītība    Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (01015811) Arodizglītība    Ēdināšanas pakalpojumi, serviss Skatīt vairāk   Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija Skatīt vairāk   Koka izstrādājumu izgatavošana Skatīt vairākRehabilitācijas procedūras Bērnu psihiatrs Profesionālā pamatizglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20552
Meklēšanas rezultātos parādīts : 271219


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Visi banneri