Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Skolas iela 10, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 63181887 - Lietvedība
(+371) 63182262 - Direktore Daiga Puga
 
VissPiedāvājumiVideoKarte
Apraksts

Skolā strādā 51 pedagogi un speciālie pedagogi –logopēds, speciālie pedagogs, sociālais pedagogs un psihologs. Skolēniem ir pieejami medmāsas, zobārstes un zobu higiēnistes pakalpojumi.

Kandavas K. Mīlenbaha vidusskola īsteno licencētas 3 izglītības programmas:
* pamatizglītības programmu;
* speciālās pamatizglītības programmu izglītojamajiem ar mācīšanās traucējumiem
* vispārējās vidējās izglītības programmu.

Skolēni ar labiem panākumiem startē mācību olimpiādēs, konkursos, sporta sacensībās.
Skolēni savas intereses var papildināt dažādos interešu izglītības pulciņos – sporta deju, robotikas, volejbola, basketbola, sporta tūrisma, auto apmācības, komerczinību, teātra, ansambļos, koros u.c.

Skolas vēsture:
1936. gadā skola sāka savu darbību, tai tika piešķirts valodnieka Kārļa Mīlenbaha vārds, jo Kandavā iesākās viņa ceļš uz izglītību. Sākot ar 1945. gadu, te iegūstama vidējā izglītība, pirmais vidusskolas izlaidums – 1950. gadā. Skolas ēka Zīļu ielā 2 kā arhitektūras piemineklis iekļauta Eiropas kultūras mantojuma 100 aizsargājamo objektu sarakstā. Laikā gaitā arī šī skola kļuva par šauru, tādēļ 1977. gada vasarā tika ielikts pamatakmens jaunai ēkai Skolas ielā 10.
1978. gada 1. septembrī tā vēra durvis skolēniem.
1996. gadā skolai atjaunots Kārļa Mīlenbaha vārds.

Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVispārējā izglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 14258
Meklēšanas rezultātos parādīts : 276798

Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Ezerkrasti, atpūtas bāze
Ezerkrasti, atpūtas bāzeAtpūta pie Rāznas ezera. Viena mazā/ģimenes mājiņa un viena lielā viesu māja/pirts. Telpas svinībām un atpūtai. Banketu un konferenču zāle līdz 150 personām. Mājīgi numuriņi gulēšanai. Pirtis, baseins, aktīva atpūta .
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Visi banneri