Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rīgas Svētās Trijādības Sergija sieviešu klostera filiāle

Rīgas Svētās Trijādības Sergija sieviešu klostera filiāle

Ķīšu klosteris, Valgundes pagasts, Jelgavas novads, Latvija, LV-3017
(+371) 63085215
(+371) 63085244
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts

Pareizticīgo sieviešu klostera pirmsākumi Valgundē meklējami 1894. gadā, kad pēc māsu Mansurovu iniciatīvas tā dēvētajā Pustinkā piešķīra zemi Rīgas klostera filiāles veidošanai.

Klostera celtniecība sākās 1897. gadā, kad sešas Rīgas klostera māsas ar Kalnciema rūpnīcas darbinieku palīdzību rada iespēju koka mājiņu pārveidot par baznīcu, un vēlāk, 1909. gadā izveidot otru baznīcu. Klosteris pārdzīvoja 1. un 2. pasaules karu, tāpēc tā teritorijā apglabāts daudz kritušo karavīru, par ko liecina vecie krusti atdusas vietās.

Klosterī var apskatīt divas pareizticīgo baznīcas: Kristus apskaidrošanās baznīcu, Jāņa Trepnieka baznīcu un kapelu ar iespaidīgu ikonu kolekciju. Nelielu priekšstatu par māsu ikdienas gaitām klosterī var iegūt, apskatot klostera ēkas un saimniecību. Pašlaik šajā klosterī dzīvo apmēram 60 māsas.

PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKlosteri Baznīcas, dievnami
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11407
Meklēšanas rezultātos parādīts : 42966


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Energetikas, veselības un atpūtas centrs
Energetikas, veselības un atpūtas centrsEnergetikas. Rehabilitācijas centrs pie jūras. Bērnu vasaras nometnes. Pasākumu organizēšana, ēdināšana. Konferenču telpas.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Visi banneri