Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lauku apgāde, SIA

Dzelzceļa iela 5, Ludza, Ludzas novads, Latvija, LV-5701
(+371) 65723892
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLauksaimniecības tehnikas remonts

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6065
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19914
Skatīt arī katalogā : Lauksaimniecības tehnikas remonts


Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekss
Laba pirts, pirts - atpūtas komplekssBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Vilciņi, pirts
Vilciņi, pirtsViesu nams ''Vilciņi'' piedāvā vietu,kur rīkot saviesīgus pasākumus vai vienkārši labi pavadīt laiku. Piedāvājam zāli ar galdiem līdz 50 cilvēkiem,[ir iespēja pasūtīt galdu], iekārtotu virtuvi ar visiem nepieciešajamiem traukiem, kamīnzāli, pirti un 6vietīgo džakūzi.Piedāvājam florista pakalpojumus viesu nama izdekorēšanai.Viesu namā ir TV, mūzika.Ārpus viesu nama labi pavadīsiet laiku,atpūšoties apkurināmā ūdens baļļā.Spēlējot volejbolu, futbolu, peldoties dīķī vai gūstot asas izjūtas braucot ar kvadracikliem, kurus iespējams noīrēt.Ir vieta,kur izvietot teltis.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Visi banneri