OldHouse Apartments

  • Uus 26, Tallinn
Описание
OldHouse Apartments offers a selection of comfortable, individually furnished apartments of various sizes in the old town of Tallinn. All apartments are at least 46 m² in size and offer fully equipped kitchens.
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 7068
    Показан в результатах поиска : 42186
    Florius, SIA
    Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
    Dental Art, зуболечение
    Dental Art, зуболечениеСтоматологическая клиника Dental Аrt предлагает различные стоматологические процедуры: терапия, протезирование, имплантация, гигиена.
    Pāces vilnas fabrika
    Pāces vilnas fabrikaИщу пряжу для овец, выращенных в Латвии. Шерсть проходит путь от стирки до готовой пряжи. Покупка, обмен нестиранной шерсти.
    Olymp, клуб фитнеса
    Olymp, клуб фитнесаUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
    For Rest, гостевой дом
    For Rest, гостевой домГостевой дом с террасой на берегу озера. Русская баня с вениками и ароматным чаем. Место для организации небольшого торжества для 6-9 чело
    Kombucha, ресторан
    Kombucha, ресторанMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
    BriedīšKrogs, кабачок
    BriedīšKrogs, кабачокĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    Tāti, кемпинг
    Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
    Embūtes muiža, гостевой дом
    Embūtes muiža, гостевой домNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
    Zilver, vīna darītava
    Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
    Visi banneri
    laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma