Описание
z/s Zarumi šūšanas darbnīcā šujam un izšujam: * priekšautus - pārdevējām ar firmas logo, brezenta un gumijotus darbiem dārzā, tunikas priekšautus, mičošanas priekšautus un aubītes, piknika priekšautus no krāsainiem darba audumiem ar izšuvumiem("Saimniece", "Saimnieks" un dažādiem zīmējumiem), * EKO auduma iepirkuma maisiņus no lina un izturīga kokvilnas auduma ar izšūtiem zīmējumiem(burtiem, ziediem, dzīvniekiem utt.), * dāvanu maisiņus- izšūtus, organzas, lina ( ar iniciāļiem, vārdu, zodiaku u.c.) * izšujam T-kreklus un cepurītes, * pēc individūāla pasūtijuma izgatavojam apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai -vīriešiem, sievietēm un bērniem, * šujam skatuves kostīmus kolektīviem, * pēc pasūtijuma - bērnudārziem skapīšu maisiņus ar grupiņas nosaukumu vai zīmējumu, kofekšu-dāvanu maisiņus Ziemassvētkiem, bērnu priekšautiņus ar izšuvumu utt. "Zarumi", Ķeguma novads, Rembates pagasts, Ogres rajons, LV-5016 z/s Zarumi šūšanas darbnīcas darba laiks: Darba dienās 9.00-17.00 Sestdien-svētdien piedalāmies dažādos pasākumos (tirdziņos, gadatirgos, pilsētas svētkos,izstādēs, u.c. pēc uzaicinājuma) Rembates pagasta zemnieku saimniecības šūšanas darbnīcas «Zarumi» vadītāja Sandra Petroviča smaidot teic, ka Rembatē viss notiek kā senatnē. Puiši strādā uz lauka – 50 hektāros zemes audzē kartupeļus un dārzeņus, bet meitenes darbojas šūšanas darbnīcā, kur ne tikai šuj, bet arī izšuj apģērbus darbam, svētkiem, ikdienai un dāvanām, piedāvājot klientiem glītus priekšautus, uzsvārčus, EKO maisiņus un daudz ko citu. Var izšūt jebkuru uzrakstu! «Tas man ir gan vaļasprieks, gan profesija – esmu mēteļu un virsdrēbju šuvēja. Man vienmēr ir gribējies darīt kaut ko skaistu, un tagad esmu radusi darbu sirdij. To, kā un ko šūsim, domājam kopā ar kolēģi. Ja kādu ideju pašas nemākam uzzīmēt, sadarbojamies ar mākslinieci no Lielvārdes – Lindu Aldersoni - Kukari. Lieldienās mūsu darbnīcai būs divu gadu jubileja. Sāku ar vienu šujmašīnu un šķērēm, tagad iegādātas vairākas profesionālas šujmašīnas, un darba mums netrūkst. Daudzi pasūta dāvanas, jo varam izšūt jebkuru uzrakstu. Mūsu preci pasūta arī veikalu pārdevējas ar konkrētās firmas logo,» stāsta Sandra.
Галерея
Video
  • video
  • video
  • video
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 60733
    Показан в результатах поиска : 411192
    Mega Star, морозильные установки
    Mega Star, морозильные установкиSIA "MEGA STAR" — специализированная латвийская компания, деятельность которой направлена на выполнение комплексных задач по монтажу промышленного и коммерческого холода, а также систем кондиционирования.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAНа сайте магазина вы найдете мебель и аксессуары от лучших скандинавских, немецких, итальянских, польских и других производителей. Вся продукция проходит строгий контроль качества и безопасности производителя перед тем, как поступить к клиенту. Все товары сертифицированы в соответствии с требованиями Европейского союза.
    Dekogrīdas, SIA
    Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, перевозка
    ZEBRA MOVERS LATVIJA, перевозкаZebra Cargo, Переезд, Перевозка вещей, Перемещение офисов, Перенос офиса, Перевозка офисов, Сервис по переезду.Услуги погрузчиков, Услуги перемещения, Перевозка личных вещей.Перевозка, Услуги переездов, Сервис по перемещению, перемещение и упаковка вещей, услуги склада, транспортировка и страхование предметов искусства.
    Indigo Line, SIA, финансовые консультации ESFи ERAF проекта
    Indigo Line, SIA, финансовые консультации ESFи ERAF проектаООО Индиго Лине производит полный подготовительный цикл и управление заявок проектов софинансированных структурных фондов ЕС - ASF и ERAF.
    Kalves, дом для выходных
    Kalves, дом для выходныхДом для выходных на берегу озера Калвенес.
    Cigoriņš IU, мастерская
    Cigoriņš IU, мастерскаяAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAПодарок «Полеты на мотодельтаплане» – уникальная возможность под руководством профессионала совершить необыкновенный полет, насладиться красотой окружающего мира с высоты нескольких сот метров.
    220.lv, магазин
    220.lv, магазин220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Jost Residence, дом для выходных
    Jost Residence, дом для выходныхLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
    Visi banneri
    Отдых у Балтийского моряtode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma