Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Apraksts

Svaigu zivju un Sushi veikals / sushifish.lv Jūrmala.

Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!

Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)

Esat laipni gaidīti Sushi&Fish, Dubultu pr. 18, Jūrmala.

Ko mēs darām?

Tieši Jums piedāvājam vienmēr Svaigas Zivis, kūpinātas zivis un zivju produkti, jūras veltes, delikateses. Suši virtuve no svaigākajām izejvielām. Bezmaksas Sushi un zivju piegāde Jūrmalā (Lielupe, Bulduri, Majori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sloka, Ķemeri ) un Jūrmalas apkārtnē (Bigauņciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Piņķi).

Kur iegūstam zivis?

Svaigas zivis tiek iepirktas un vestas regulāri no Latvijas zvejniekiem - zandarti, reņģes, sami, foreles, karpas, stores, līņi, brekši, līdakas, vimbas, raudas, asari, butes, mencas, grunduļi, salakas, vēdzeles, zuši, nēģi, sīgas, palijas, laši.

Tiek arī ievestas no dažādām valstīm piem. Norvēģija - augstākās kategorijas lasis, lašu ikri, Somija - viens no foreļu veidiem, atvēsināti foreļu ikri, taimiņš utt.

Piedāvājam uz vietas gatavotas svaigas zivju filejas - zandarta fileja, mencas fileja, līdakas fileja, sama fileja, laša fileja, foreles fileja un citu pieejamo zivju filejas. Tīrītas zivis.

Gardākie ceptie nēģi želejā, Carnikavas nēģi. Mazsālītas siļķes un siļku filejas eļļā. Bērzciema brētliņas, ķilavas. Rīgas Šprotes, Mencu aknas, utt.

Kūpinātās zivis tiek kūpinātas Ragaciemā un Lapmežciemā pēc labākajām tradīcijām - kūpinātas reņģes, kūpinātas karpas, kūpinātas butes, kūpinātas skumbrijas ar sieru, marinētiem dārzeņiem, ķiplokiem, kūpināti jūras asari, kūpināti zuši, "rojas delikatese", auksti kūpināts lasis, auksti kūpināta sviesta zivs utt.

Saldētās zivis un jūras veltes - Tīģergarneles, garneles, tīrītas garneles, mencas maltā gaļa, heks, skumbrija, filejas, panējumi utt.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 28534
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 132489
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Vienkiemis, atpūtas komplekss
    Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
    Rancho Randevu, atpūtas komplekss
    Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
    AGUZ, SIA
    AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
    Mucenieki, lauku māja
    Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
    Latgales galdnieks, IK
    Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
    Madaras, atpūtas māja
    Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
    Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma