Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mucenieki, lauku māja

Mucenieki, lauku māja

26 km no Kandavas, Sabiles – Matkules ceļš 5.km, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija
(+371) 26489596
(+371) 63100379
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Lauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā, klusā meža ielokā, viesiem atsevišķs dzīvoklis.1.stāvā kamīnistaba ar TV, virtuves stūtītis ar traukiem, dušu, WC. Otrā stāvā četrvietīga guļamistaba. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke. 4km attālumā slēpošanas un rodeļu trase Zviedru cepure. Apkārtnē Buses pilskalns, Zāģeru Velnakmens, Firkspedvāles muiža, Sabiles vīna kalns. Iznomājam velosipēdus izbraukumiem pa apkārtni.

Valodas: latviešu, krievu

Pakalpojumi: Naktsmītnes (duša un WC numurā), pirts, viesību telpa ar kamīnu 15 personām, TV, karaoke, virtuves stūrītis, dušas, piknika un telšu vietas, peldvieta dīķī.


Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas 2 istabās (divvietīgi numuri ar 2 gultām)
Cena atkarīga no viesu skaita - jo vairāk nakšņotāju, jo lētāk.
Piezīmes: Nakšņojot vairākas diennaktis, ir atlaides.

Pirts


Viesību telpas

Kamīnzālē var rīkot svinības. Ieteicamais cilvēku skaits līdz 15 personām. Ir virtuves stūrītis.


Telšu un piknika vietas


Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Lauku mājas    Telšu vietas Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 101193
Meklēšanas rezultātos parādīts : 715729


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Nabīte, kempings
Nabīte, kempingsGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Visi banneri