Dimzas, stādaudzētava

Apraksts
Stādu audzētava Dimzas ir universāla tipa stādaudzētava ... Mēs pircējiem piedāvājam : - Plašā sortimentā dekoratīvos stādus. - Floristikas materiālus kā arī pinam priežu un egļu vītnes un gatavojam dažādu materiālu vainagu pamatnes. - Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus. - Apzaļumojam piemājas dārzus, augļu dārzus, dīķus un baseinus, ierīkojam akmensdārzus , kā arī konsultējam par mūsu piedāvāto stādu izmantošanu apzaļumošanā, to stādīšanu un kopšanu. - Organizējam ekskursijas pa stādaudzētavu. Stādu audzētavā Dimzas pārdošanā ir pieejami: - Skuju kokaugi - Egļu, priežu, kadiķu, paciprešu, kā arī tūju šķirnes; - Lapu koki - Kļavas, bērzus, liepas, dižskābaržus, ievas, riekstkokus, … un daudz ko citu; - Dekoratīvie krūmi - Bārbeles, bukši, grimoņu šķirnes, lazdas, klintenes, vilkābeles, utt ; - Potētie koki un krūmi - Kļavu, vilkābeļu, ogu, dekoratīvo ābeļu šķirnes. Pīlādžu ēdamās šķirnes,...utt. - Vīteņaugi - Mežvīteņi, efejas, vīteņsausserži, mežvīni, citronliānas. - Ogulāji - Korintes, aronijas, krūmcidonijas, aveņu, jāņogu, upeņu un vīnogu šķirnes. - Daudzgadīgās puķes - Ziemasteres, zeltslotiņas, pīpenes, laimiņi, akmeņlauzītes, utt - Zāļveida ziemcietes - Auzenes, grīšļi, miskantes, u.c. - Augi dīķiem - Ūdensrozes, kalmes, meldri, pureness, vilkvālītes, cirvenes, cūkauši. Stādu audzētavas Dimzas apzaļumošanas nodaļa veiksmīgi strādā jau kopš 2005. gada. Pa šo laiku esam apkopuši un izveidojuši daudz skaistu un interesantu privātmāju dārzus. Esam ieguvuši pieredzi arī lielāku un sarežģītāku objektu apzaļumošanā, tādu kā Jelgavas tipogrāfija apzaļumošana, Vircavas muižas parka daļas pilnīga rekonstrukcija, kā arī vairāku dzīvojamo māju kompleksu apzaļumošana, Rīgā. Katram klientam ir individuāla pieeja un oriģināli risinājumi. Izveidot skaistu dārzu ir ilgs un rūpīgs darbs, un šo darbu mēs padarām tā, lai gūtu gandarījumu ne tikai pasūtītājs, bet arī mēs. Mums ir svarīgi, lai stādaudzētavas augi, kas rūpīgi audzēti daudzus gadus, netiktu vienkārši 'iesprausti' zemē, bet priecētu jūs vēl daudzus gadus.
Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 59819
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 597593
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvKārtridžu Uzpilde piedāvā ātru un kvalitatīvu kārtridžu uzpildes pakalpojumu un plašu jaunu kārtridžu klāstu visiem populārākajiem printeru ražotājiem ar piegādi visā Latvijā par izdevīgām cenām.
    Viola Stils, salons
    Viola Stils, salons"Viola-Stils" ir viena no lielākajām inovatīvajām bezšuvju trikotāžas ražotnēm Baltijas reģionā, Latvijā. Uzņēmumam ir vairāk nekā trīsdesmit gadu pieredze trikotāžas ražošanā, izmantojot augstas kvalitātes itāļu dziju, piemēram, kašmiru, zīdu un smalku merino vilnu.
    Mīļmājiņa, brīvdienu māja
    Mīļmājiņa, brīvdienu mājaMīļmājiņa ir veidota, lai jūs apburtu ar lauku šarmu, esot tuvu pilsētai. Tā ir vieta, kur atpūsties ārpus mājas, jūtoties kā mājās, ērti baudīt nedēļas nogales un brīvdienas, un rast iespēju atjaunot enerģiju, atrast jaunas idejas, vēlmes un spēku būt, darīt un radīt.
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Lielanteni, kokapstrāde
    Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
    JS WoodMagic , kokapstrāde
    JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    Iks park, biedrība
    Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
    Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
    K-masti.lv, SIA
    K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma