Chiffon, clothing

Description

SIA Chiffon ir uzņēmums , kas darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas , kuras tiek realizētas savā salonā. Lai gan salons darbojas neilgu laiku, tas ir ieguvis nedalītu klientu atsaucību un ar katru mēnesi mūsu klientu skaits palielinās. Salona priekšrocība noteikti ir tā , ka pie mums ir iespējams iegādāties arī audumus no Francijas un Itālijas ražotājiem. Tas ļauj mums piedāvāt saviem klientiem aktuālas kolekcijas par pieņemamām cenām . Mūsu klienti ir apmierināti ar piedāvāto servisu un kvalitāti , jo pie mums ir iespējams gan izvēlēties audumu , gan izveidot atbilstošu tērpa modeli, gan arī to izgatavot. Tāpat mūsu salonā ir iespējams iepazīties ar pēdējām modes tendencēm no jaunākajiem modes katalogiem.

Video
  • video
Products, services, keywords
Map
    Statistics:
    Fully viewed : 20487
    Showed in search results : 118579
    Viola Stils, salon
    Viola Stils, salon"Viola-Stils" is a leading manufacturer of innovative seamless knitwear in the Baltic region, based in Latvia. The company boasts over thirty years of experience in producing knitwear using high-quality Italian yarns, including cashmere, silk, and fine merino wool
    Mīļmājiņa, holiday House
    Mīļmājiņa, holiday HouseSweetesthome is designed to enchant you with the charm of the countryside while staying close to the city, offering a home-like retreat away from your house where you can comfortably enjoy weekends and holidays, and providing you with a space to renew your energy, discover new ideas, desires, and the strength to be, do, and create.
    EscapeTown, breakout games
    EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
    ALAUŠYNĖ , guest house
    ALAUŠYNĖ , guest houseCozy rooms in the country farmstead. Catering may be entrusted to our care since our café we run is proud having a sign of European culinary heritage of Aukštaitija region. Excursions are organized.
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsThe Centre of Alternative care of handicapped youngsters Mercy House was founded in Ventspils.
    Akmens apstrādes centrs AKM
    Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
    Apšukrogs, cafe
    Apšukrogs, cafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
    Dalss & Co
    Dalss & CoHome and garden products, flower bulbs, tubers, rhizomes, perennials in pots, hydrangeas, herbs, herbs, mushrooms, mycelium, tree seedlings. Home textiles, bedding, dishes and much more.
    Alejas projekti, SIA
    Alejas projekti, SIAAlejas projects renders service in planting of greenery and improvement. "From project till blossoming garden".
    220.lv veikals un servisa centrs
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    Visi banneri
    laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma