Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Citro, veikals

Citro, veikals

Saulkrasti, Kolka, Kolkas pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3275
(+371) 28556770
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7015
Meklēšanas rezultātos parādīts : 40195
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Visi banneri