Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca

Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca

Saules iela 15, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 64807477
(+371) 29105396
(+371) 29812188
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Dārgie viesi, Laipni gaidīti mūsu viesnīcā.

Izpalīdzīgs personāls un īpaša atmosfēra ir tas, kas sagaida jūs viesnīcā - Rudzons -

Viesnīca - Hotel  Rudzons atrodās pašā Madonas centrā. Viss ļoti viegli sasniedzams un blakus, dažu minūšu gājienā no mums pilsētas novada Dome un pašvaldības institūcijas, tirdzniecības centri un dzelzceļa stacija... Jūsu ērtībām ir bezmaksas autostāvvieta. 

Ja vēlaties pārnakšņot piedāvājam viesnīcu numurus un istabas ar visu nepieciešamo, labam komfortam Jūsu atpūtai un saldam miegam. 

Viesu istabas aprīkotas divguļamām vai vienguļamām gultām, visos numuros ir apsildāmā grīda, WC, duša/vanna  WiFi un TV . 

Numuru dažādība un izvēle, ļaus Jums atrast labāko piedāvājumu katrai vajadzībai. Pie mums variet rezervēt arī dienesta dzīvokļus viesnīcā ilgākai dzīvošanai. 

Atsevišķi viesnīcas numuri ir piemēroti apmeklētajiem ar īpašam vajadzībām.

Viesnīcas viesiem ir pieejama kafejnīca ar tradicionālu latvisku virtuvi, bet izsmalcinātu dzērienu gribētājiem atvērts bārs līdz plskt 24.00

Laipni aicināti  Cafe  Hotel Rudzons!.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesnīcas Ēdināšanas pakalpojumi Dažādi numuri Kafejnīcas Banketu zāles un telpas svinībām
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 81684
Meklēšanas rezultātos parādīts : 860049


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīca
Rīgas 3. arodskola, dienesta viesnīcaViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Visi banneri