Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ņevskas V. individuālais uzņēmums

Pilsētas laukums 6, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkaistumkopšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12199
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27434
Skatīt arī katalogā : Skaistumkopšana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Visi banneri