Latvijas Balzams, dzērienu veikals

  • Krišjāņa Barona iela 24/26, Rīga, Latvija, LV-1050
  • (+371) 67339154
  • info@lbveikali.lv
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 7938
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 28130
    Skatīt arī katalogā : Alkoholiskie dzērieni

    Lotes Toys, veikals
    Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    Rancho Randevu, atpūtas komplekss
    Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
    Vilnis Lejnieks
    Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
    Ilona Einika, fotogrāfs
    Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
    Zarumi, šūšanas darbnīca
    Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
    Art Fabrics, SIA
    Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
    Irbītes, mājas kūpinājumi
    Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
    Indrāni, viesu nams
    Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
    Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
    Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
    Višķezers, atpūtas vieta
    Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma