Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vīteri, viesu nams

Vīteri, viesu nams

Vīksnas, Biksinīki, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29544569
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja "Vīteri". Ja Jūs vēlaties apmeklēt Latgales Šveici, tad Jums jādodas uz viesu māju "Vīteri", kas atrodas Rēzeknes rajonā gleznainā Adamovas ezera krastā, tikai 7 km attālumā no Rēzeknes. Ezers ir interesants ar saviem līčainajiem krastiem, 5 salām, kurās daudzviet saglabājusies cilvēka rokas neskarta daba. Skaista ir ezera kalnainā apkārtne.Ezerā ir daudzveidīgs zivju sugu klāsts. Brīvdienu māja atrodas ezera ziemeļu daļas krastā, kas ir noteikts kā augstvērtīgākā ezera skatu vieta. Viesu namā ir: četras guļamistabas (12 guļvietas), pirts un banketu zāle (līdz 30 personām) labiekārtota virtuve (elektriskā plīts, ledusskapis, elektriskā tējkanna, trauki ) saulaina terase un balkons ar skatu uz ezeru. Blakus esošā dīķa malā - īsta lauku pirts, kur pērties uz nebēdu. Cena par naktsmītni, banketu zāles īri un pirti atkarīga no cilvēku skaita, sezonas un nedēļas dienas. Piedāvājumā:pirts, laivu noma,makšķerēšana,grils. Mājdzīvniekus ņemt līdzi aizliegts. Apkārtne Izjādes ar zirgiem , izvizināties karietē vai kamanās piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 12 km attālumā no "Vīteriem". 1 km attālumā atrodas Sarkaņkalns , kur iespējams izbaudīt ziemas priekus braucot no kalna. 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar Latgales keramiķu V.Vogula, V.Pankova darbiem, ar iespēju izmēģināt savu roku podniecībā, slavenā koktēlnieka A.Rancāna darbiem. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSlēpošana un snovbords Laivu noma, īre Vīteri (Viesu mājas) Skatīt vairākViesu nami Naktsmītnes    Brīvdienu mājas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Adamovas ezera (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākVolejbola laukumi Pirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 160517
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1581898


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
SAKA - S, mēbeles
SAKA - S, mēbelesMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Visi banneri