Capitalia, SE

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 152
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 1509
    Skatīt arī katalogā : Finanšu darbība

    Gungas, viesu nams
    Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    VI&P, metālapstrāde
    VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
    Lapsas, atpūtas bāze
    Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
    Hutor Group
    Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
    Gamma-Serviss, SIA
    Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
    Aiva plus, celtniecības un remonta darbi
    Aiva plus, celtniecības un remonta darbiAiva plus. Celtniecības un remonta darbi, fasāžu siltināšana. Iekšējie un ārējie apdares darbi. Būvmateriālu tirdzniecība.
    Mežinieku mājas, viesu nams
    Mežinieku mājas, viesu namsMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
    Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
    Thread solutions, SIA
    Thread solutions, SIAPiedāvājam augstākās kvalitātes COATS šujamos diegus apģērbiem, somām, apaviem, mēbelēm, sporta inventāram, teltīm, tentiem, jahtām, filtriem, tehniskai šūšanai, maisu aizšūšanai, aušanai. Piedāvājam diegus augstām temperatūrām.
    Ričarda kamīni, kamīnu salons
    Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma