Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dikolat, SIA

Dikolat, SIA

Austuves iela 1b, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 29699169
(+371) 29527238
Juridiskais nosaukums : DIKOLAT, SIA
Reģistrācijas numurs : 50003998851
Juridiskā adrese : Maskavas iela 285 k-3 - 22, Rīga, LV-1063
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarteRaksti

Gaisa Kopresori

26.09.2020

bezellas-virzulu-kompresors-0.jpg Gaisa kompresori – tās ir speciālas ierīces, kuras izmanto gāzu padevei un saspiešanai zem spiediena (aukstuma radītāja, gaisa tvaiki…utt.).Gaisa kompresoriemir plašs pielietojuma spektrs. Vairumā gadījumu tos izmanto remontdarbos, montāžas darbos, autoservisos, ražošanā, celtniecībā, tas ir, izmanto tur, kur vajag izmantot pneimoierīces un pneimoinstrumentus. Tāpat gaisa kompresorus izmanto ražošanā, kur vajag izmantot augsta spiediena saspiestu gaisu. Šajā gadījumā kvalitatīvākam un efektīvākam darbam kompresorus izmanto urbšanas iekārtās ogļu un kalnu rūdas industrijā, kā arī naftas gāzes sfērā. Tāpat tos intensīvi izmanto metalurģijā, pārtikas rūpniecībā, elektroķīmijas sfērā, medicīnā un citās jomās. Kompresorus var izmantot jebkuros laika apstākļos, pie tam tie vienmēr saglabā augstu kvalitātes līmeni.

Ir vēl viena kompresora izmantošanas nozare – viens no mākslas veidiem – aerogrāfija. Lai izpaustos šajā nozarē, nepieciešama noteikta gaume, talants, aerogrāfs, un, protams, ierīce, ko izmanto gaisa ievilkšanai aerogrāfā – kompresors. Tādejādi, lai kādam nolūkam arī nebūtu nepieciešama kompresora ierīce, izvēlēties kompresoru vajag ļoti nopietni, lai vēlāk jums rezultāts neliktu vilties.

turpināt lasīt ...

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētava
Ārijas stādaudzētava, stādaudzētavaĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Visi banneri