Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zeltiņu vēstures krātuve

Zeltiņu vēstures krātuve

Skola, Zeltiņu pagasts, Alūksnes novads, Latvija
(+371) 25745577 - vēstures krātuve
(+371) 29492284 - Raķešu bāze
Pirmdiena -
Otrdiena -
Trešdiena09:00 - 17:00
Ceturdiena -
Piektdiena -
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena -
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

PADOMJU MANTOJUMS ZELTIŅOS!

Bijusī padomju armijas raķešu bāze un Zeltiņu vēstures krātuve

Ceļojumu vēlams uzsākt Zeltiņu vēstures krātuvē (apmēram 2 km no bāzes ceļa gala Alūksnes virzienā), kur dota iespēja ieskatīties padomju gadu sadzīvē un uzzināt par darbību bijušajā raķešu bāzē.

Pamesto militāro objektu iespējams apskatīt gan pašiem, gan gida pavadībā.

Bijušais īpaši slepenais militārais objekts vēl šodien glabā daudz nezināmas un interesantas informācijas.

Ieteikums: paņemt līdz kabatas bateriju.

Ja vēlaties apskatīt krātuvi vai bāzi gida pavadībā, saskaņot vēlamo laiku vismaz diennakti iepriekš pa telefonu 25745577 (krātuve), 29492284 (bāze)

Stāstījums latviešu valodā.

Un vēl -

Kurš zina, ka:

  • 1928.gada 17.decembrī Zeltiņu pagastā dzimis Latvijas JOKDARIS Nr.1 Edgars Liepiņš? (ekspozīcija “Ziemeļu zvaigzne” vēstures krātuvē)
  • 1683.gadā E.Gliks nodibināja draudzes skolu Zeltiņos (ekspozīcija “Mana skola Zeltiņos” vēstures krātuve)
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMuzeji    Ekskursijas       Ekskursijas pa bijušo PSRS kodolraķešu bāzi gida pavadībā Skatīt vairāk      PSRS militārais mantojums (Tūrisma apskates objekti)       Ļeņina piemineklis (Pieminekļi)    Muzeja ekspozīcijas       Padomju armijas formas tērpi (Muzeja ekspozīcijas) Gidi, gidu pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 37604
Meklēšanas rezultātos parādīts : 339998


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaTerapija, vakcinācija, ķirurģija, ultrasonogrāfija, veterinārā aptieka un aptieka, kaķu barība, suņu barība. Kaķu, suņu, sesku, trušu ārstēšana.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Visi banneri