ODD Serviss, SIA

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    Edīte Začeste, tekstila dizainere
    Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
    Atlas Motors, autosalons - autoserviss
    Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
    220.lv interneta veikala ofiss
    220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
    TIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
    Bēnes Ozoli, grīdas segumi
    Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
    Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
    Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
    Indāni, lauku māja
    Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma