Kurzemes Laivinieks

Apraksts

Valodas: latviešu, krievu, angļu, norvēģu, zviedru

Piedāvājums: ūdens sporta inventāra noma, laivošanas maršrutus ar dažādu grūtības pakāpi - gan individuāli ģimenes atpūtas vienai dienai, gan vairāku dienu ekspedīcijas kooperatīvajiem klientiem un grupām. Nodrošina laivošanas inventāra nogādāšanu uz laivošanas sākuma punktu un sagaidīšanu galapunktā. Informē laivotājus par laivošanas maršrutā apskatāmajiem dabas un tūrisma objektiem.
Grupu pasākumus pēc iepriekšējas vienošanās nodrošina izvēlētajā laikā un vietā sagaidīt ar, uz ugunskura vārītu, gardu zupu. Aicināti arī korporatīvie klienti komandas saliedēšanas pasākumiem. Piedāvā laivu nomu Kurzemes upēs.

Laivu veidi :
- Sot tipa kajakus (komplektā airi, vestes, sēdeklīši, 2-vietīgas + bērns (ģimenes - 2 pieaugušie + bērns) pieejamas 17 laivas.
- Kanoe tipa laivas (max 5 cilvēki), celtspēja 500 kg, ir vietas mantām, pieejamas 4 laivas.
- Sot tipa vienvietīga laiva (1 laiva).
- SUP dēļi ar pašu veidotu latvisku dizainu (piepūšamie) 10 gabali.
- makšķerniekiem Sot ti pa Fishing speciālo kajaku (1 gabals), ar kājas pedāļstūres vadību, makšķerkātu turētājiem un dzīvo zivtiņu (ēsmas) tvertni.

Var papildus piedāvāt eholotu, kas pievienojams mobilajam telefonam ar WiFi.
Piepūšamo gumijas laivu mierīgiem ūdeņiem (1 gabalu).
Transports - busiņš ar 7 sēdvietām, laivu transportēšanai 10 laivām vienlaicīgi.

Piezīmes:
Laivotāju transporta bezmaksas stāvvieta un pieskatīšana.
Laipni gaidīti viesi ar mājdzīvniekiem.



Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 3499
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 10800
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
    DEVI, siltumtehnika
    DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
    Elīna Sila Art
    Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
    Folio, SIA
    Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
    Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
    Deicija, SIA
    Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
    Ligas, viesu nams
    Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
    Lilaste, atpūtas komplekss
    Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
    Lottand prezentreklāma
    Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
    Visi banneri
    Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma