Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Bitīte, pirmsskolas izglītības iestāde

Dārzu iela 62a, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64636054
(+371) 64622643
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirmsskolas izglītības iestādes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2349
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1296
Skatīt arī katalogā : Pirmsskolas izglītības iestādes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
4 Vēji, krodziņš
4 Vēji, krodziņšCeļmalas krodziņš „4 vēji” atrodas Rīgas - Liepājas šosejas 72 km, krustcelēs, kur Zemgales līdzenums mijas ar Kurzemes pauguriem. Mājīgā gaisotne, sprēgājošais kamīns, laipnā apkalpošana sniegs Jums patīkamu atpūtu.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Reklāma, apdruka, prezentreklāma, dizains, vizuālā reklāma, apģērbu apdruka, reklāmas idejas.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Visi banneri