Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ju & K, SIA

Līči, Stopiņu pagasts, Ropažu novads, Latvija
(+371) 29435406
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKrēslu pārvalki

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 2580
Meklēšanas rezultātos parādīts : 9928
Skatīt arī katalogā : Krēslu pārvalki


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecība
ML Grupa 3, būvmateriālu tirdzniecībaBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejs
Kandavas novadpētniecības muzejs, muzejsKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Jolanta, viesnīca
Jolanta, viesnīcaAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Visi banneri