Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Salas pamatskola

Salas pamatskola

Smelteri, Saunas pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5326
(+371) 65326400
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresVispārējā izglītība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 3728
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30057
Skatīt arī katalogā : Vispārējā izglītība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
Purgaiļi, viesu māja
Purgaiļi, viesu mājaViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Visi banneri