August Latvia Serviss, SIA

Piedāvājam Līzingu

01.01.2013

Uzņēmums SIA „August Latvia” rūpējoties par saviem klientiem ir noslēdzis unikālu sadarbību ar „UNO Līzings”, tādējādi radot iespēju klientiem iegādāties bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas vai citus uzņēmuma produktus un pakalpojumus uz nomaksu, ar ļoti izdevīgām atmaksas iespējām bez pirmās iemaksas. 

Lai iegādātos SIA „August Latvia” produkciju un pakalpojumus līzingā, atliek tikai pieteikties līzinga pakalpojumam. To var izdarīt pie mums ofisā Rīgā, aizpildot līzinga pieteikuma anketu, vai arī pēc tam, kad ir veikta objekta apsekošana, līzinga pieteikuma anketu klients var aizpildīt arī savās mājās, ja ir iespējams nodrošināt pases vai ID kartes kopiju. 

Līzinga pieteikuma anketa tiek izskatīta nekavējoties, un, ja pieteikums tiek apstiprināts, klients savu iegādāto bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtu vai citu produktu un pakalpojumu var saņemt uzreiz pēc pozitīva līzinga apstiprinājuma. 

Lai varētu iegādāties SIA „August Latvia” bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas un citus uzņēmuma produktus un pakalpojumus līzingā, klientiem ir jābūt vismaz 18 – 73 gadu veciem. Klients var būt Latvijas Republikas pilsonis/nepilsonis vai arī ārvalstu pilsonis, kuram ir izsniegta derīga uzturēšanās atļauja Latvijas Republikā. Pakalpojuma atmaksas termiņa nosacījumus klients var izvēlēties pats sākot no 3 mēnešiem līdz pat 60 mēnešiem. Atmaksas termiņu iespējams mainīt arī līguma darbības laikā, kā arī summu ir iespējams atmaksāt pirms termiņa beturpināt lasīt ...

Kanalizācijas septiķi, nosēdtvertne

01.01.2013

Paplašinot savu produkcijas klāstu SIA „August Latvia” saviem klientiem piedāvā jaunu produktu kanalizācijas septiķi/ nosēdtvertni. Tādējādi nodrošinot klientiem lielākas izvēles iespējas, kā risināt kanalizācijas jautājumus savai privātmājai. 

Līdz ar to SIA „August Latvia” piedāvā arī septiķu un to drenāžas montāžas darbu veikšanu. Veicam arī infiltrācijas lauka izveidi un ārējo kanalizācijas tīklu montāžu. Pārbūvējam nestrādājošus infiltrācijas laukus un veicam deformētu septiķu demontāžu. Tā kā piedāvāto septiķu korpuss ir izgatavots no HDPE, tiek garantēta to ilgmūžība un noturība pret slodzi, ko rada grunts, kas ir būtiska priekšrocība attiecība pret citiem materiāliem.

 Septiķa lielākās priekšrocības ir tā mazās izmaksas. To cena ir zemāka, nekā modernākiem kanalizācijas jautājumu risinājumiem, tos jāapkalpo reizi divos gados izsūknējot tvertni ar asenizācijas mašīnas palīdzību. 

 Septiķi ir nosēdtvertnes, ar divām atsevišķām kamerām, kas veic divas funkcijas, pirmā no tām ir sākotnējā nostādināšanas, bet otrā ir uzkrāšanas. Septiķos notiek daļēja notekūdeņu attīrīšana, kas var sasniegt apmēram 60% attīrīšanas pakāpi. Attīrīto ūdeni no septiķa drīkst novadīt tikai infiltrācijas laukā, jo tur notiek tā papildus attīrīšana. 

Ūdens no septiķiem nonāk infiltrācijas laukā daļēji attīrīts, tādējādi tas var izraisīt infiltrācijas lauka aizaugšanu. Infiltrācijas lauka aizaugšanas laiks atkarīgs no vairākiem faktoriem, tādiem kā, septiķa tilpums, cik pareizi ir izbūvēta septiķa attīrīšanas un infiltrācijas sistēma, cik liels noslogojums ir infiltrācijas laukam un septiķim, cik bieži tiek izsūknēts septiķis kāturpināt lasīt ...

Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
Jūsu-mēbeles.lv, SIA
Jūsu-mēbeles.lv, SIAVeikala mājaslapā Jūs atradīsiet mēbeles, aksesuārus no labākajiem skandināvu, vācu, itāļu, poļu un citiem ražotājiem. Visa produkcija pirms tā nonāk pie klienta, tiek pakļauta stingrai ražotāja kvalitātes un drošības parametru kontrolei. Visas preces ir sertificētas atbilstoši Eiropas savienības prasībām.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Visi banneri
Atpūta pie jūrastode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma