Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Nekādi džungļi, SIA, labiekārtošanas darbi

Nekādi džungļi, SIA, labiekārtošanas darbi

Gundegas 2-11, Sējas novads, Latvija, LV-2162
(+371) 27020990
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLabiekārtošana, apzaļumošanaBruģēšana, bruģēšanas pakalpojumiTeritorijas labiekārtošanaTeritorijas uzkopšanaBīstamo koku zāģēšanaVējā nolauzto, izgāzto, īpaši bīstamo koku novākšanaKrastu, nogāžu veidošana, stiprināšanaKoku vainagu veidošana, kopšana, nostiprināšana, retināšana, samazināšanaGrāvju rakšanaSkaldīta malkaMalkas piegāde, malkaDzīvžogiKoku un krūmu zāģēšanaDzīvžogu kopšana, cirpšana, izgriešana, formēšanaZāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšanaĒku nojaukšana, demontāžaŽogi, sētasŽogu projektēšana, izgatavošana, montāža, servissZemes un rakšanas darbiZemes līdzināšanaZemes planēšanaKoksnes, būvgružu izvešanaZālienu, mauriņu ierīkošana, kopšanaGrāvju tīrīšanaDārza celiņu, dārza laukumu izveideMežu apsaimniekošanaLauku teritoriju apsaimniekošanaZālienu labošana, atjaunošanaReljefa izveideZemes līmeņa pacelšanaŽogu demontāžaPamežu, meža jaunaudžu apauguma novākšanaAizaugušu pļavu izzāģēšanaBebru dambju nojaukšanaNotekūdeņu sistēmas būvniecība un projektēšanaMeža inventarizācija, taksācijaMežu dastošana un stigošanaZāliena pļaušana, trimerēšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11675
Meklēšanas rezultātos parādīts : 533096
Skatīt arī katalogā : Labiekārtošana, apzaļumošana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri