Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Gaitnieku iela 12, Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
(+371) 28304446
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti    Ūdens apgādes sūkņi Ūdensapgāde un kanalizācija       Dziļurbuma sūkņi       Iegremdējamie sūkņi    Centrbēdzes sūkņi    Ūdens cirkulācijas sūkņi    Apkures sūkņi    Ūdens sūkņi rūpniecībai    Kanalizācijas sūkņi    Sūkņi dīzeļdegvielai un eļļām    Ar degvielu darbināmi ūdens sūkņi    Manometri, termometri, drošības vārsti Ūdensapgāde un kanalizācija    Spiedtvertnes un uzglabāšanas tvertnes    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes    Polietilēna tvertnes    Ūdens sildītāji un boileri Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji Ūdens attīrīšanas iekārtas    Ūdens attīrīšanas filtri Santehnika Caurules, trubas Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Automātiskās laistīšanas sistēmas    Laistīšanas šļūtenes    Strūklakas Drenāžas sistēmas Aeratori, gaisa pūtēji
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6922
Meklēšanas rezultātos parādīts : 150018


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Leibuk, IK
Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
Sauleskalns, pirts
Sauleskalns, pirtsViesību māja "Sauleskalns" - 19km no Rīgas. Līdz 50 cilvēkiem. Pirts, baseins. Mazā pirts - līdz 15 cilvēkiem, dīķis.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Visi banneri