Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Akvedukts, AS

Akvedukts, AS

Raiņa iela 56, Balvi, Balvu novads, Latvija, LV-4501
(+371) 28364833
 
VissPiedāvājumiKarte
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSūkņi, pumpji, ventiļi, vārsti    Ūdens apgādes sūkņi Ūdensapgāde un kanalizācija       Dziļurbuma sūkņi       Iegremdējamie sūkņi    Centrbēdzes sūkņi    Ūdens cirkulācijas sūkņi    Apkures sūkņi    Ūdens sūkņi rūpniecībai    Kanalizācijas sūkņi    Sūkņi dīzeļdegvielai un eļļām    Ar degvielu darbināmi ūdens sūkņi    Manometri, termometri, drošības vārsti Ūdensapgāde un kanalizācija    Spiedtvertnes un uzglabāšanas tvertnes    Spiedkatli, spiedtvertnes, hidrofori    Izplešanās trauki, tvertnes    Polietilēna tvertnes    Ūdens sildītāji un boileri Apkures sistēmas, iekārtas, tehnika    Apkures katli       Granulu apkures katli       Gāzes apkures katli    Radiatori    Noslēgarmatūra, radiatoru pieslēgi, savienojumi    Siltās grīdas    Dvieļu žāvētāji Ūdens attīrīšanas iekārtas    Ūdens attīrīšanas filtri Santehnika Caurules, trubas Laistīšanas sistēmas, iekārtas, ierīces    Automātiskās laistīšanas sistēmas    Laistīšanas šļūtenes    Strūklakas Drenāžas sistēmas Aeratori, gaisa pūtēji
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6491
Meklēšanas rezultātos parādīts : 146699


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Veido sevi, studija
Veido sevi, studijaTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Beach Hotel Liepāja, viesnīca
Beach Hotel Liepāja, viesnīcaEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Visi banneri