Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bruknas muiža

Bruknas muiža

Dāviņu pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3929
(+371) 26474983
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Bruknas muiža 18-19.gs., kungu māja, divas klētis un kūts atrodas Iecavas upes krastā. Pretim muižai atrodas Bruknas pilskalns. Šobrīd Bruknas muižā notiek renovācijas darbi, tiek sakārtota apkārtne, ir ierīkots renesanses dārzs.Bruknas muižu no 2001.gada apsaimnieko „Kalna svētību kopiena”. Mūsu kopiena nav ārstnieciska iestāde, bet mīlestības skola. Dievs, daba un darbs tas palīdz mums šajā mīlestības skolā būt labiem skolniekiem.Kalna svētību kopiena ar Dieva svētību palīdz cerību zaudējušiem cilvēkiem, kuri nespējot atrast dzīves jēgu, ieslīguši narkotiku, alkohola vai citu atkarību purvā, sakārtot savu iekšējo pasauli un uzsākt pilnvērtīgu dzīvi kā patiesi brīvam cilvēkam.Kopienas dzīves centrā ir Jēzus. Lūgšanas gaismā mēs atklājam, ka problēmas nerodas ārpus mums. Galvenā problēma nav narkotikas, alkohols, azartspēles un citas atkarības, bet gan dzīvot gribas trūkums. Dažādās atkarības ir tikai nepareizi ievirzīts dzīves ceļš, kas ved tumsā, nomāktībā, vientulībā un dvēseles sāpēs. Katrs no mums cīnās ar ļaunuma iedīgļiem – egoismu, vienaldzību, lepnību u.c.Dzīve kopienā nav viegla, bet tā iemāca rūpēties, mīlēt un cienīt vienam otru, strādāt un dzīvot kopā. Kopienā visu darām paši – gatavojam ēst, kurinām pirti, gādājam malku, stādām sakņudārzus, audzējam puķes, rūpējamies par mājlopiem un mājputniem, remontējam muižu. Veidojam skaistu vidi ap sevi. Radām brīnumus katru mirkli.Kopienas dibinātājs ir Romas Katoļu baznīcas priesteris Andrejs Mediņš. Viņa aizsākto ideju pilnveido un attīsta līdzīgi domājošie cilvēki.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Skatīt vairākMuižas Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 15147
Meklēšanas rezultātos parādīts : 79194


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Magnus Hotel, viesnīca
Magnus Hotel, viesnīcaMagnus HOTEL - jauna trīs zvaigžņu viesnīca Kauņā pilsētas centrā. Deviņu stāvu ēka, 82 modernas un komfortablas divvietīgas istabas, 7 luksi. Restorāns 60 viesiem ar Eiropas virtuvi.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Visi banneri