Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola

Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskola

Ivgolova, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 64628830 - Direktore
(+371) 64611195 - Skolotāju istaba
(+371) 64640940 - Jaunā skola
(+371) 64628837 - Internāts
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Kāpēc mācīties Makašānos?

  • Skola, kurā ir svarīgs skolēns – cilvēks.
  • Vispārējā izglītība un amatu izglītība trīs gados.
  • Iespēja bez maksas 11. - 12. kl. skolēniem iegūt B kategorijas autovadītāju apliecību.
  • Jauki skolotāji un darbinieki, kas rūpējas par katra skolēna labsajūtu.
  • Dzīvošana ērtās, mājīgās un jaunās kopmītnēs bez maksas.
  • Ekoloģiski tīra un lēta ēdināšana. Pusdienas tikai 0,75 EUR dienā, četrreizēja ēdināšana kopmītnēs dzīvojošiem 1,40 EUR dienā!
  • Profesionālās ievirzes programma 1. – 9.klasei ar trīs jauniem priekšmetiem: daiļamatniecību, kokamatniecību un tekstildizainu.
  • Daudzveidīgas ārpusstundu nodarbības: folklora, gleznošana, dejas, sports, kokapstrāde, vokālais ansamblis.
  • Skaista, sakopta ainava un bagātīgi augļu dārzi ezera tuvumā.
  • Profesionāli aprīkotas kokapstrādes un tekstildarbu darbnīcas.
  • Moderna datortehnika un bezvadu internets skolā un internātā.
  • Mūsdienīgi dabaszinātņu un matemātikas kabineti.
  • 100% ceļa izdevumu apmaksa skolēniem no attāliem novadiem
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresIzglītība    Profesionālā izglītība       Vidusskolas       Interešu izglītība    Izglītības programmas       Daiļamatniecība       Kokamatniecība       Tekstildizains       Amatu izglītība Skolēnu pašpārvalde Pedagogu radošā darbība (Izglītība) Skolēnu jaunrade (Izglītība) Vispārējās vidējās izglītības profesionāli orientētā virziena programma Internātskolas Profesionālā pamatizglītība    Profesionālās pamatizglītības ievirzes programma "Daiļamatniecība"    Profesionālās pamatizglītības ievirzes programma "Tekstildizains"    Profesionālās pamatizglītības ievirzes programma "Kokamatniecība" Piecgadīgo un sešgadīgo bērnu obligātās pirmsskolas izglītības programma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 27986
Meklēšanas rezultātos parādīts : 184830


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA Akmeņkalis Modris Bērziņš piedāvā urbumus akmenī, kamīna elementus, mākslas darbus - skulptūras. Izgatavo granīta pieminekļus, apmales. Dizaina elementi dārzam.Sarežģītu konfigurāciju izzāģēšana akmenī ar CNC iekārtu.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Visi banneri