Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ances Dizains, apģērbu apdruka

Ances Dizains, apģērbu apdruka

Lāčplēša iela 29 - 14, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 20031842 - Pārdošanas menedžere, dizainere
(+371) 22014182
(+371) 67282933
(+371) 67282934
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

APDRUKA UN IZŠŪŠANA:


Piedāvājam arī apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Apģērbus, kurus nevar tehniski apdrukāt- piemēram- ziemas vai starpsezonas jakas ar dūnu, sintepona siltinājumu, var izšūt. Mūsu mājas lapā piedāvātajiem starpsezonas un ziemas apģērbiem ir speciāli oderē iestrādāti rāvējslēdzēji, kas nodrošina kvalitatīvu izšuvumu bez diegu galiem izstrādājuma oderē.

Ja vēlaties apdrukāt paši savus T-kreklus, tad tiem vajadzētu būt svaigiem- pa tiešo no veikala plauktiem, nemazgātiem!

Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.

 

APĢĒRBU MODEĻU PIEEJAMĪBA:


Atkarībā no ražotāja brenda preci iespējams pasūtīt arī pa 1 gab- privatām vajadzībām, ir ražotāji un arī daži apģērbu modeļi, kurus var pasūtīt sākot no 6gab no viena izmēra, vai arī tikai pa kastei no vien izmēra. Tas ir atkarīgs no ražotāja stratēģijas attiecībā pret pircēju.

Lai precizētu Jūs interesējošo apģērbu pieejamību noteikti sazinieties ar mums rakstot uz augstāk norādīto e-pastu vai arī zvanot pa kādu no norādītajiem telefona numuriem.

 

APĢĒRBU IZMĒRI:


Ja pasūtījumu no attiecīgā ražotāja brenda veicat pirmo reizi, noteikti pirms pasūtījuma veikšanas pārliecinaties par izmēru atbilstību- katrs ražotājs veido pats savu izmēru sistēmu, kā arī viens un tas pats krāsas nosaukums var atšķirties starp ražotājiem. Jāņem vērā, ka atšķiras arī ,piemēram, T-kreklu trikotāža uz tausti- kādam tā ir maigāka, citam stīvāka- tas ir gaumes jautājums- kvalitāte visām precēm ir laba.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDrukas pakalpojumi    Apdruka    Prezentreklāma    Digitālā druka, printēšanas pakalpojumi    Apģērbu apdruka       T-kreklu apdruka       Sporta formu apdruka    Sietspiede    Termoapdruka    Puzles    Krūzīšu apdruka Skatīt vairāk   Logo druka    Lietussargi Skatīt vairākIzšūšana, izšūšanas pakalpojumi Skatīt vairākDizaina izstrāde    Logo izveide Apģērbi    Reklāmas apģērbi    T-krekli    Topi, blūzes    Polo krekli    Jakas    Virskrekli    Cepures    Flīsa jakas    Sporta tērpi    Jakas ziemai    Darba apģērbi    Sporta jakas    Sporta krekli    Kapučjakas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 35351
Meklēšanas rezultātos parādīts : 728343


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Dikolat, SIA
Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Visi banneri