Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Dental Art, zobārstniecība

Dental Art, zobārstniecība

Krišjāņa Barona iela 20, 2. stāvs, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67278933
(+371) 29207418
Juridiskais nosaukums : Dental Art, SIA
Reģistrācijas numurs : 4003995726
Juridiskā adrese : Krišjāņa Barona iela 20, Rīga, Latvija, LV-1050
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Ja Jūs vēlaties profesionāla stomatologa pakalpojumus, savā izvēlē esat uz pareizā ceļa. Zobārstniecības klīnikā Dental Art Jums būs iespēja tikt pie burvīga smaida, kā arī iegūt veselus un skaistus zobus. Mēs piedāvājam visdažādākā veida profilaktiskas un zobu restaurācijas procedūras, kas uzlabos jūsu zobu kopējo veselības stāvokli, kā arī pagarinās to ilgāku funkcionēšanu. Pie regulāras šādu procedūru veikšanas, jūs iegūsiet ne tikai veselus un žilbinošus zobus, bet arī iekšējo pārliecību. Mēs ejam kopsolī ar tādu jaunāko zobārstniecības metožu attīstību, kā zobu implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija un fotobalināšana. Mūsu kompetentie speciālisti ar prieku un sapratni sniegs atbildes uz Jūs interesējošiem jautājumiem. Parūpējies, lai tavi zobi saņem vislabāko ārstēšanu – veic pierakstu pie zobārsta jau tūlīt!
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas centri Zobārsti Zobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairāk   Higiēnas kabineta pakalpojumi    Zobu protezēšana       Loka protēzes izgatavošana       Metālkeramikas kroņi       Plāksnītes       Tilti un citu veidu izņemamas un fiksētas konstrukcijas    Mikroprotezēšana       Keramikas un kompozītās inlejas/onlejas       Venīri jeb porcelāna plāksnītes    Protezēšana uz implantiem, zobu implanti       Implantu ieskrūvēšana ar sekojošu protezēšanu    Zobu ekstrakcija, izraušana       Astotā ( gudrības) zoba ekstrakcija    Terapijas pakalpojumi       Anestēzija       Zoba dabīgās formas un krāsas atjaunošana       Kariozu un citu bojājumu ārstēšana    Endodontija       Zobu kanāla ārstēšana        “Bezcerīgo” zobu saglabāšana    Profesionālā zobu balināšana       Kapju izgatavošana zobu balināšanai mājas apstākļos       Fotobalināšana    Medicīnas speciālistu, ārstu konsultācijas Ortodontija, zobu korekcija Skatīt vairāk   Žokļa un sakodiena korekcija    Ortodontiskās plates Zobu breketes    Metāliskās breketes    Keramiskās breketes    Plastmasas breketes
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76697
Meklēšanas rezultātos parādīts : 999745


Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Iecavnieki, viesu māja
Iecavnieki, viesu mājaViesu māja "Iecavnieki" atrodas klusā meža ielokā, Jaunjelgavas novadā, stundas braucienā no Rīgas. Pirts ar baseinu, zāle banketu rīkošanai (50 pers.). Sešas istabiņas ar dušu un WC katrā. Sporta laukumi. u.c.
Visi banneri