Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aļņi, viesu māja

Aļņi, viesu māja

Aļņi, Tīnūži, Tīnūžu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5015
(+371) 29533635 - Žanna Ozoliņa
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu Nams Aļņi piedāvā: 

Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. 

Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. 

Numurs jaunlaulātajiem.  

Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.

Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. 

Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.

Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares   Viesu nami Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairākPasākumu organizēšana Naktsmītnes Skatīt vairāk      3-vietīgi numuri Skatīt vairāk      2-vietīgi numuri Skatīt vairāk   Vieta sporta pasākumiem    Nojume svinībām un pasēdēšanai Skatīt vairāk   Baseini
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 74615
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1239101


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Lotes Toys, veikals
Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Visi banneri