Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi

AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi

Jūrmalas gatve 37a, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 67461197
(+371) 28636630
(+371) 67460997
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte

Galerija

previous
1
Ozols VILLAGE - koksne ar dažādu tekstūru un krāsu, ar aplievām un zariņiem,
ieklājot to iegūst dabīgu ozola koka grīdas izskatu.
Kategorija: Trīs slāņu ozola parkets
Dimensija: 2200 x 2005 x 14mm dēļi, iepakojumā 6 gabali, 2.693 m2
Apdare: Lakots ar pusmatētu, UV staru aizsardzības laku 7 reizes un korunda pārklājumu, pret skrāpējumiem
Virsma: 4mm ozols
Instalācijas tips: Ieklājams ar apakšklāju, bez līmes
Garantija: 25 gadus struktūras garantija
Cena: LVL 23.30 m² ar PVN
Ozols VILLAGE - koksne ar dažādu tekstūru un krāsu, ar aplievām un zariņiem, ieklājot to iegūst dabīgu ozola koka grīdas izskatu. Kategorija: Trīs slāņu ozola parkets Dimensija: 2200 x 2005 x 14mm dēļi, iepakojumā 6 gabali, 2.693 m2 Apdare: Lakots ar pusmatētu, UV staru aizsardzības laku 7 reizes un korunda pārklājumu, pret skrāpējumiem Virsma: 4mm ozols Instalācijas tips: Ieklājams ar apakšklāju, bez līmes Garantija: 25 gadus struktūras garantija Cena: LVL 23.30 m² ar PVN
nextParkets

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
Copes, viesu nams
Copes, viesu namsViesu nams Copes. Labiekārtotas istabas, banketu zāle, pirts. Atpūta uz ūdeņiem, makšķerēšana. 58 km no Rīgas.
Jerevan, viesnīca
Jerevan, viesnīcaTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Visi banneri