Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Garauši, atpūtas bāze

Garauši, atpūtas bāze

Vecbordzēni, Viskāļi, Kokneses pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5113
(+371) 26567971
Juridiskais nosaukums : Z/S Vecbordzēni
Reģistrācijas numurs : 55401020261
Juridiskā adrese : "Vecbodzēni", Kokneses novads, Kokneses pagasts, LV-5113
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atrodamies pie paša Lobes ezera gandrīz vai Latvijas centrā. Piedāvājam 5 ha platībā - vietas atpūtai no pilsētas mūriem - klusā, svaigā, neskartā lauku vidē. Iznomājam 15 dažādas laivas makšķerēšanai un izklaidei, kā arī, tirgojam makšķerēšanas licences. Ir apgaismotas telšu un ugunskura vietas. Ir iespējama nakšņošana divās 4+3 vietīgās angļu stila mājiņās, ar ūdeni, virtuvi, plīti, gāzi, dušu, tualeti, radio. Auto novietne. Ir dažādas sporta un spēļu aktivitātes.

Ir iespējama nakšņošana dažāda lieluma un dažādām cenām, namiņos. Ar daļējām un pilnīgām labierīcībām. Diennaktī 10-20 EUR no 1 cilvēka.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAngļu tipa mājiņas (Naktsmītnes)10 - 20 € Skatīt vairāk   Telšu vietas5 € Skatīt vairāk      Telšu/Guļammaisu noma (Telšu noma) Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Peldvietas1.5 - 3 € Skatīt vairāk   Laivu noma, īre10 - 16 € Skatīt vairāk   No laipas (Makšķerēšana)3 € Skatīt vairāk   Ugunskura vietas (Piknika vietas)5 € Skatīt vairāk   Atpūta pie Lobes ezera (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākViesībām (Atpūtas un izklaides vietas)    Viesību telts, galdu noma (Telšu noma) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 120834
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1036064


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Daugavas muzejs
Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Visi banneri