Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Poligons DK, peintbols

Poligons DK, peintbols

Pogas, Dzimtmisa, Iecavas pagasts, Bauskas novads, Latvija, LV-3913
(+371) 22022053
Juridiskais nosaukums : Poligons DK SIA
Reģistrācijas numurs : 43603028027
Juridiskā adrese : E.Virzas iela 35, Iecava, Bauskas rajons, LV- 3913
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Izbaudi kārtīgu spēli,neskaties, kur ir lētāk,jo var gadīties ,ka pēc spēles būsi vīlies,BRAUC PIE MUMS...
Pie mums - vēl viens jauns laukums ar speciāli sagatavotu transportu!Tas viss 11.5 ha platībā-bijušajā karabāzē,ar nocietinātām ēkām,torņiem,bunkuriem un mežu!!!Organizējam atpūtu kolektīviem.Ērti piebraukt,liels stāvlaukums automašīnām,autobusiem.Kompānijās virs 20 cilvēkiem cena EUR 6.- par sākuma komplektu!!!

Vasarā piedāvājam: peintbolu, strītbolu,atrakciju "ūdensbumba", pludmales volejbolu, militāro šķēršļu joslu,orientēšanos pēc leģendas, telšu vietas, krievu pirtiņu ar nakšņošanas iespējām.

Mēs gaidām tieši Tevi, vienmēr laipni aicināts!!!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta spēļu laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Strītbols, strītbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   minifutbols (Minifutbols)1.5 € Skatīt vairāk   Peintbols7 € Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Karaoke Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākūdensbumba (Aktīvā atpūta) Skatīt vairāk   Orientēšanās Atpūta pie dabas~ 3 € Skatīt vairāk   Pludmales volejbola laukumi1.5 € Skatīt vairāk   Peldvietas    Piknika vietas1.5 € Skatīt vairākmilitārā josla (Pasākumu organizēšana)no 7 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 128893
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1291701


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Visi banneri