Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

H & L studija

Strautu iela 1/5, Liepāja, Latvija
(+371) 63422378
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApdares materiāli

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19750
Meklēšanas rezultātos parādīts : 18592
Skatīt arī katalogā : Apdares materiāli


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
Svētku mode, šūšanas salons
Svētku mode, šūšanas salonsŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Visi banneri