Ottensten Latvia, SIA

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 7461
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 65421
    Skatīt arī katalogā : Instrumenti un darbarīki

    Raibie logi, viesnīca
    Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
    Priedes māja, viesu nams
    Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
    Bramaņi, viesību nams
    Bramaņi, viesību namsViesību nams, pirts, lieliska viesību vieta pasākumiem līdz 30 cilvēkiem. Guļvietas, aktīvā atpūta. Atpūta laukos.
    Nemuno Turas, viesu nams
    Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
    Mežotnes pils, pils
    Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
    Dikolat, SIA
    Dikolat, SIADIKOLAT - tas ir drošs gaisa kompresoru iekārtu piegādātājs. Mēs esam gatavi piegādāt pilnu pakalpojumu ķēdi, kas saistīta ar gaisa komresoriem: no piegādes un uzstādīšanas līdz izejmateriālu apgadei un servisa pakalpojumiem. Mūsu firmas veiksmes pamatā ir liela pieredze un kvalitatīvs kompresoru iekārtu piedāvājums (skrūvju un virzuļu kompresori, spiestā gaisa sausinātāji, maģistrālie filtri, gaisa sistēmas). Mēs piegādājam pazīstamu ražotāju kompresoru iekārtas - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
    PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
    PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
    Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
    Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
    Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma