Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kurzemes ceļi AS, Talsu 18. ceļu rajons, Valdemārpils iecirknis

Stacijas iela 12, Valdemārpils, Talsu novads, Latvija
(+371) 63276609
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresCeļu būve, remonts, uzturēšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5577
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21463
Skatīt arī katalogā : Ceļu būve, remonts, uzturēšana


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Visi banneri