Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Malnavas koledža

Malnavas koledža

Malnava, Malnavas pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5750
(+371) 65733274
(+371) 65733100
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Malnavas koledža ir lielākā lauksaimniecības un autotransporta apmācības izglītības iestāde Latgales reģionā. Koledža īsteno 1.līmeņa profesionālās augstākās studiju un profesionālās vidējās izglītības programmas.

Koledža 2018./2019.gadā īstenos studiju programmas Autotransports, Uzņēmējdarbība lauksaimniecībā un Grāmatvedība.

Profesionālās vidējās izglītības programmas ar 4 gadu apmācību Banku zinības un finanses (finanšu darbinieks), Lauksaimniecība (augkopības tehniķis), Lauksaimniecības tehnika (lauksaimniecības tehnikas mehāniķis) un Autotransports (automehāniķis un autodiagnostiķis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

2.līmeņa arodizglītības programma ar viena gada apmācību Dārzkopība (dārzkopis). Valsts stipendija līdz 150 EUR mēnesī.

IPĪV “Višķi” realizējam IP Lauksaimniecība un Autotransports. 

Gan Malnavā, gan Višķos ir iespēja izglītoties nepilna laika (maksas) programmās.

2017./2018. mācību gadā koledžā izglītojas vairāk nekā 1000 studenti un audzēkņi un strādā gandrīz 50 kvalificēti pedagogi.

Koledža sagatavo augsti kvalificētus speciālistus, kuri spēj strādāt patstāvīgi, atbildīgi, radoši un kvalitatīvi, kļūstot par konkurētspējīgu darbaspēku Latvijas un ārzemju darba tirgū. Koledža mudina jauniešus pēc vidējās profesionālāsizglītības iegūšanas pilnveidoties un paplašināt savu profesionālo kompetenci, studējot augstākās izglītības iestādēs.

Izglītojamie ne tikai apgūst izvēlēto specialitāti, bet arī attīsta radošās un fiziskās spējas sporta sekcijās un pulciņos. Audzēkņiem dienesta viesnīcā ir iespēja izmantot trenažiera zāli, darboties šautriņu mešanas, dambretes, šaha, smagatlētikas sekcijās.

Pēc nodarbībām notiek futbola, basketbola, florbola, galda tenisa, badmintona, volejbola sekcijas.

Radoši darbojas jauniešu deju kolektīvs “Malnava”, literārais, ētikas un estētikas, floristikas un novadpētniecības un mākslinieciskās jaunrades pulciņi.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresProfesionālā izglītība    Autotransports       Automehāniķis       Autodiagnostiķis       Autoelektriķis       Autoatslēdznieks       Autoservisa speciālists    Dārzkopība       Dārzkopis    Lauksaimniecība       Augkopības tehniķis       Lauku īpašumu apsaimniekotājs       Lauksaimniecības tehnika       Lauksaimniecības tehnikas mehāniķis       Uzņēmējdarbības speciālists laukisamniecībā    Banku zinības un finanses       Finanšu darbinieks    Grāmatvedība       Grāmatvedis
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 20177
Meklēšanas rezultātos parādīts : 98315


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantas izstāžu zāles, kurās atrodas metāla mākslas skulptūras un mēbeles, kas veidotas no auto un moto detaļām. Tā ir vieta, kurā apvienojas galerija, dizaina mēbeles un gleznas.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Visi banneri