Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Martas sporta centrs

Martas sporta centrs

Krišjāņa Barona iela 41/43, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67278997
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSporta klubi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 22989
Meklēšanas rezultātos parādīts : 197055
Skatīt arī katalogā : Sporta klubi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Sonāte, viesu nams
Sonāte, viesu namsViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Ziedu Dīva, ziedu studija
Ziedu Dīva, ziedu studijaRadoši un ar mīlestību darināti darbiņi, kas priecē sirdi, jebkuros svētkos un ikdienā. Ar prieku,varam palīdzēt piepildīt vēlmes un izkrāsot svētkus,sapņus pārvērst par īstenību!
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana
Virškalni, ZS, labiekārtošana, apzaļumošana Z/s Virškalni pamatnodarbošanās ir apzaļumošanas projektu izstrāde un dārzu ierīkošana. Tāpat arī rožu un daudzu citu pašu audzētu stādu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Visi banneri