Akrs, SIA, autoskola

  • Viļņu iela 9 - 13, Salacgrīva, Limbažu novads, Latvija, LV-4033
  • (+371) 64071355
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Kristīne Boļšedvorova, māksliniece
Kristīne Boļšedvorova, mākslinieceMāksliniece - keramiķe. Darbi no māla, porcelāna, akmensmasas, ģipša. Eļļas gleznas, akvareļi. Klusā daba, portreti, ziedi, ainavas, jūra, akti Pieņem pasūtījumus.
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma