Aršals

  • Planīcas iela 1212, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
  • (+371) 29537949
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
EscapeTown, izlaušanās spēles
EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Bīriņu Pils, viesnīca
Bīriņu Pils, viesnīcaBīriņu pils, neogotikas arhitektūras pērle Vidzemē. Vieta svinībām, viesnīca, jaunlaulāto numurs, pirtis, Dzirnavu krodziņš, skaists parks Bīriņu ezera krastā.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Sutras Z/S, lauku māja
Sutras Z/S, lauku mājaZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
Visi banneri
laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma