Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rubīni, apartamenti

Rubīni, apartamenti

Tārgales iela 34, Ventspils, Latvija
(+371) 29218300
(+371) 63607277
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Rubīni ir atjaunots atgūtais Rubīnu dzimtas īpašums Ventspilī, Tārgales un Embūtes ielu krustojumā (iebraukšana pagalmā no Embūtes ielas) - māja, kuru jau no pirmskara laikiem vecie Ventspilnieki sauc par "Rubīnu māju" un kurā kādreiz dzīvojis, strādājis - maizi un kliņģerus cepis un pārdevis šīs mājas kādreizējais īpašnieks ar savu ģimeni. Rubīnu dzimtas atvases pēc mājas atgūšanas šeit iekārtojuši jauku un mājīgu atpūtas vietiņu Ventspils viesiem. Numuriņi iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti apartamenti - WC, dušas, TV, maza virtuvīte, trauki, kafijas vārāmais, tēja, kafija, mikroviļņu krāsns - kopā 25 vietas. Katrā numuriņā ir atpūtas stūrītis, TV, WC, dušas, ledusskapis, kafijas vārāmais, trauki, bezvadu internets

Šeit Jūs varat justies kā mājās - paši izvārīt kafiju - kad un kādu Jūs vēlaties, paši saimniekot - pagatavot ēdienu, kas Jums garšo. Pagalmā ir grils, kurā varat izcept desiņas, vai šašliku un nobaudīt to pie ārā novietotajiem galdiņiem.

No septembra līdz maijam VIESSTRĀDNIEKIEM darba dienās cena 10-8  EUR no personas atkarībā no personu skaita numurā un uzturēšanās ilguma. Netālu no mūsu mājas ir viena no Ventspils labākajām kafejnīcām, kā arī vairāki lielveikali.

Pagalmā autostāvvietas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas    Atpūta pie jūras    Piknika vietas Skatīt vairākAtpūta un izklaide Ventspilī Naktsmītnes Skatīt vairāk   Viesu nami Skatīt vairāk      Trīsistabu apartamenti (Apartamenti)40 - 77 € Skatīt vairāk      Divistabu apartamenti42 - 70 € Skatīt vairāk      Romantisks (Divistabu apartamenti)līdz 50 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 137267
Meklēšanas rezultātos parādīts : 885152


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Dienliliju Dārzs, parks
Dienliliju Dārzs, parksLatvijā lielākais Dienliliju Dārzs piedāvā Latvijas klimatiskajiem apstākļiem piemērotu dienliliju jeb dienziežu (Hemerocallis) šķirņu selekciju, pavairošanu un stādu tirdzniecību  dārzā un internetā. Tuvāk www.daylily.lv
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Visi banneri