Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zvaigznes grāmatu nams, grāmatnīca

Zvaigznes grāmatu nams, grāmatnīca

Biķernieku iela 19, Rīga, Latvija, LV-1039
(+371) 67801979
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrāmatas, grāmatnīcas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10736
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32685
Skatīt arī katalogā : Grāmatas, grāmatnīcas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dridži, atpūtas un sporta komplekss
Dridži, atpūtas un sporta komplekssAtpūtas komplekss Dridži tapis ar SAPARD programmas atbalstu, 2003.g. tas bija lielākais lauku tūrisma projekts Latgalē. Izveidojot kompleksu, mūsu mērķis bija popularizēt tūrismu Latgalē, nodrošinot plašas aktīvas atpūtas iespējas šajā reģionā.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Debesiss SIA, apbedīšanas birojs
Debesiss SIA, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Kliģi, atpūtas komplekss
Kliģi, atpūtas komplekssVieta banketiem, semināriem, ballītēm un sporta spēlēm; naktsmītnes guļbūves ēkā vai viesu nama labiekārtotos numuriņos; kempingos un labiekārtotās astoņvietīgās mājiņās
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Visi banneri