Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Alfrēda Vittes Starptautiskā astroloģijas akadēmija , Ventspils filiāle

Andreja iela 7-4.st., Ventspils, Latvija, LV-3601
(+371) 29579435
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAstroloģija

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8149
Meklēšanas rezultātos parādīts : 43114
Skatīt arī katalogā : Astroloģija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Visi banneri