Apraksts

Viesnīca Libava piedāvā saviem viesiem septiņus modernus, labiekārtotus numurus. Katrā no tiem ir atšķirīgs dizains un interjers. Tajos piedāvātās ērtības padarīs Jūsu uzturēšanos Liepājā patīkamu un relaksējošu. Vannas istabas ir plašas; no dažām paveras skats uz kanālu.

Restorāns Libava piedavā ēdienkarti ar plašu zivju ēdienu izlasi, kā arī ar izsmalcinātiem gaļas ēdieniem. Katru darba dienu piedāvājam arī sātīgas biznesa pusdienas. Jums īpašiem svētku mirkļiem piedāvāsim īpaši Jūsu vajadzībām izvēlētu ēdienkarti un bāra sortimentu. Vasarā iespējams baudīt mielastu vasaras terasē, Tirdzniecības kanāla malā.

Viesnīca Libava viesiem piedāvā apmeklēt pirts kompleksu, kur sauna un tvaika pirts radīs relaksējošu un tīkamu vidi un palīdz atgūt spēkus, iepriecināt sevi. Tā ir arī vieta, kur rast dvēseles mieru, jo kopā ar ķermeni atpūšas arī prāts un gars. Kamīnzālē ar senajiem ēkas akmens pamatiem un koka sijām varēsiet vienkārši atpūsties uz dīvāna ar vīna glāzi rokā un priecāties par liesmu mēlēm kamīnā vai noturēt lietišķu apspriedi kolēģu lokā.

Pirts kompleksā piedāvājam:

  • saunu;
  • tvaika pirti;
  • lielu SPA vannu;
  • dušu;
  • iespēju atpūsties un atspirdzināties kamīnzālē.

Libavas banketu un semināru zālē iespējams organizēt dažādus pasākumus ar kopējo dalībnieku skaitu līdz pat 150 personām. Šī zāle lepojas ar unikālu sienas gleznojumu, kurā redzami senās Liepājas skati. Pa logiem paveras vienreizējs skats uz Liepājas ostu. Telpas apgaismojums veidots kā zvaigžņotas debesis. Visi gaismas ķermeņi izvietoti saskaņā ar zvaigžņu reālo stāvokli pie debesjuma. Zālē ir arī skaista „vēju roze”, kas veidota no koka. Tā atspoguļo debespuses un vēju virzienus.

Pasākumu veidi:

  • semināri, konferences;
  • oficiālas pieņemšanas;
  • lietišķas tikšanās;
  • banketi;
  • greznas kāzas un laulību ceremonijas;
  • korporatīvie pasākumi.

Ziemas dārzā ar palmām un strūklaku piedāvājam baudīt nesteidzīgas brokastis, romantiskas vakariņas sveču gaismā vai rāmā gaisotnē pārrunāt ar kolēģiem vai sadarbības partneriem dienā iesākto. Ziemas dārzs ir arī lieliska vieta kopīgām vakariņām līdz 10 personām.

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 10319
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 48406
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
    BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
    Gungas, viesu nams
    Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
    Lotes Toys, veikals
    Lotes Toys, veikalsLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    Anemones, glempings
    Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
    LMIC servisa centrs
    LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnisms
    Rīgas Koki, rūpnieciskais alpīnismsRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
    Alefs S, SIA
    Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
    URALA, viesu māja
    URALA, viesu mājaĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma